digital.bgСмартфоните Honor са едни от най-добрите предложения в средния клас и

...
digital.bgСмартфоните Honor са едни от най-добрите предложения в средния клас и
Коментари Харесай

Задава се тройна селфи камера с лицево разпознаване

digital.bg

Смартфоните Honor са едни от най-хубавите оферти в междинния клас и се радват на все по-голяма известност в Европа. Дъщерният бранд на Huawei се надява да продължи да са толкоз сполучливи. и в този момент представиха нова версия на Honor Magic 2. Припомняме ви, че този смарт телефон бе показан през август и предлага комбиниране от 16MP обектив за селфита и още два Depth Sensor камери с f/1.4 апертура. Новият модел прибавя още един 3D датчик. 

Благодарение на него Honor Magic 2 3D поддържа иновативна биометрична технология, която може да разпознава в действително време над 10 000 разнообразни точки. Другото огромно преимущество на този хардуер е, че за разлика от двата 2MP Depth Sensor камерите е в положение да действа даже при неналичието на околна светлина. По този метод новият смарт телефон ще предложи една от най-хубавите технологии за лицево разпознаване в своя ценови клас, предаде GizChina. 

 



 

Допълнителното биометрично решение на Honor Magic 2 3D трансформира смарт телефона в уместно решение и за осъществяване на мобилни заплащания. Другите характерности включват 6.39-инчов AMOLED екран, 7-нанометров Kirin 980 процесор, 8GB RAM и вградена памет от 512GB. Oперационната система е Android 9.0 Pie, като в задната част има тройна задна камера с 16MP/24MP/24MP резолюция. Все още не знаем по кое време ще е премиерата на пазара, както и каква ще бъде цената на Honor Magic 2 3D.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР